19.10.2012

Exuviance

Iho on kehomme suurin elin. Se suojaa elimistöä ympäristön vaikutuksilta.On tärkeää että hoidamme tätä suojaa parhaalla mahdollisella tavalla. On olemassa useita erilaisia ihotyyppejä. Miehen iho on yleensä paksumpi ja kestävämpi kuin naisen. Naisen iho on tavallisesti ohuempi, ja naisilla esiintyy valitettavasti myös enemmän iho-ongelmia kuin miehillä. Monilla naisilla on herkkä iho. Tästä syystä on tärkeää käyttää oikeanlaisia ihonhoitotuotteita.

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa hyväksikäyttävän tekniikan. Nyt Exuviance tuo markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Exuviance on ammattimainen ihonhoitosarja, joka voi auttaa sinua monenlaisissa iho-ongelmissa. Exuviance on todistanut tieteellisesti, että rypyt vähenevät noin 30 prosenttia, kun Exuviance-tuotteita käytetään päivittäin.

Millaisissa iho-ongelmissa Exuviance voi auttaa?

Jos sinulla on epäpuhdas iho tai aknea: Exuviance auttaa. Huomaa, että ongelmat saattavat lisääntyä alkuaikoina. Tämä johtuu siitä, että Exuviance puhdistaa myös syvältä. Akne, jonka saisit tulevien viikkojen aikana, puhkeaa jo ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen ihostasi tulee kuitenkin aina vain parempi. Lopulta siitä tulee säteilevän kaunis.

Exuviancesta on apua myös erittäin kuivan ja herkän ihon hoidossa, sekä pigmenttimuutosten häivyttämisessä.

Miten Exuviance vaikuttaa?

Exuviance parantaa ihon ulkonäköä seuraavilla tavoilla: Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta, ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta – aivan kuten nuori iho.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care-ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta. Jos muutos aiheuttaa ihon ärsyyntymistä, käytä Exuviance-tuotteita harvemmin, joko kerran päivässä kahden kerran sijaan tai vain joka toinen päivä. Palaa täydelliseen käyttötapaan sitten, kun iho taas kestää sen.

https://www.exuviance.fi/ 

Voit tilata Exuviance tuotteita verkkokaupasta Kauneuspalvelu Pinjan kautta!

https://www.exuviance.fi/#clinic=2163&link=2a279db2